13.12.2023, 12:12

Грошова допомога від ООН на підготовку до зими: розмір виплат і хто може отримати

Денежная помощь от ООН на подготовку к зиме

Завдяки прийнятій Урядом 1 грудня постанові, стартував спільний проєкт Міністерства соціальної політики та Дитячого фонду ООН (UNICEF).

Для того, щоб фінансову допомогу отримували ті українці, які її найбільше потребують, Мінсоцполітики синхронізувало свої зусилля у здійсненні виплат з гуманітарними партнерами. Про це ]]>повідомляє ]]>прес-служба Мінсоцполітики, передає Час Пік.

Плановий обсяг проєкту - 333 млн гривень. Орієнтовно проєкт охопить близько 5 тис. родин.

У рамках проєкту грошову допомогу на "вінтеризацію" (підготовку до зими) отримають:

  • малозабезпечені багатодітні сім'ї,
  • малозабезпечені сім'ї із дітьми з інвалідністю.

Допомога призначена для сімей, які мешкають у певних районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей, визначених програмними документами UNICEF.

Допомога надаватиметься на три місяці в розмірі 3 600 гривень на місяць на кожного отримувача державної соціальної допомоги та додатково 6 660 гривень на кожну дитину.

"Реалізація проєкту дасть можливість надати фінансову допомогу тим, хто її критично потребує, не збільшивши навантаження на державний бюджет", - зазначили в Мінсоцполітики.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк