05.01.2024, 11:24

Сервіс замовлення квитків для військовослужбовців відтепер доступний онлайн

вапр

АТ "Укрзалізниця" запустило онлайн сервіс спеціального замовлення квитків для військовослужбовців. Купувати квитки на поїзд захисникам та захисницям стає зручніше.

Про це повідомляє пресслужба ]]>"Укрзалізниця"]]>, передає Час Пік.

У разі відсутності у продажу квитків на прямі рейси з/до потрібних міст військовослужбовці можуть залишити заявку на сервісі замовлень за посиланням: ]]>https://services.uz.gov.ua/military]]>

Залишити заявку потрібно не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда з початкової станції. 

Після цього на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код. 

Викупити заброньований квиток можна в касі вокзалу не пізніше ніж за годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру військовий квиток/посвідчення офіцера. 

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до наближених до зони ведення бойових дій міст та зворотно.

Знайти посилання на сервіс можна також:

  • У застосунку Укрзалізниці: розділ «Профіль», Замовлення сервісів, Квитки для військовослужбовців;
  • На офіційному сайті Укрзалізниці: бокова панель «Замовлення послуг», Квитки для військовослужбовців. 

"Ми продовжуємо розробляти та втілювати нові цифрові послуги для зручності наших пасажирів. Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям", — зауважив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

У випадку, якщо не вдалося зарезервувати квиток у потрібному напрямку, можна зателефонувати за номером 0800 503 222. 

"Свята вже закінчились, проте війна ще триває, і залізничники продовжать робити все можливе, щоб життя наших захисників та захисниць стало комфортнішим", - підкреслили в "Укрзалізниці".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Коли українські пілоти закінчать навчання на F-16 у США: у Пентагоні назвали терміни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк