22.08.2024, 11:12

Посольство США попередило про можливі удари по урядових об'єктах України

Віктор Білий | Всі новини автора

Посольство США в Україні опублікувало тривожну заяву про підготовку російських ударів по урядових об'єктах у країні у зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності 24 серпня.У зв'язку із цим посольство настійно рекомендує громадянам США залишити Україну.

Про це йдеться у заяві посольства США в Україні, передає Час Пік.

За інформацією Держдепартаменту США, Росія планує масовані ракетні удари, націлені на цивільну інфраструктуру та державні об'єкти України. Ці потенційні атаки становлять серйозну загрозу для цивільного населення та критичної інфраструктури.

У заяві посольства наголошується, що через зростальну загрозу американським громадянам рекомендується використовувати приватні наземні транспортні засоби для евакуації з країни, якщо це безпечно.

"Ми маємо інформацію про те, що Росія посилює свої зусилля щодо завдання ударів по Україні. У таких умовах, безпека наших громадян є нашим пріоритетом. Ми наполегливо закликаємо всіх громадян США залишити Україну", - йдеться в повідомленні.

Посольство США також нагадало про необхідність дотримання заходів безпеки на території України, попри рекомендації щодо евакуації.

Читайте також: Буданов розкрив подробиці українських операцій із безпілотниками на території Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк