29.08.2020, 12:29

Валерія готується стати бабусею: перші кадри з весілля 21-річного сина співачки

Валерия

Молодший син російської співачки Валерії 21-річний підприємець Арсеній Шульгін одружився на своїй коханій Ліані Волковій. Пара офіційно зареєструвала шлюб у Кутузовському РАГСі Москви.

Про це Валерія розповіла своїм шанувальникам в мережі, опублікувавши перші фотографії з урочистої церемонії, повідомляє Час Пік.

"Сьогодні для нашої сім'ї особливий день. З хвилюванням, трепетом та радістю чекаємо майбутню подію. Увечері все будемо вже при красі. Фотозвіт пізніше в стрічці",- написала Валерія в своєму Instagram-акаунті.

Арсений и Лиана Шульгины

На весіллі, яке святкували в комплексі Soho Country Club, серед численних гостей були помічені Яна Рудковська, Микола Басков, сім'я Малікових та інші зірки шоу-бізнесу.

Про стосунки Арсенія з Ліаною стало відомо наприкінці 2019 року. Роман між коханими розвивався стрімко. Пропозицію дівчині син співачки зробив у липні 2020 року.

Ліана з'явилася в сукні з пишною спідницею з органзи, чим викликала обговорення своєї можливої вагітності.

Telegram-канали "Только никому…" та "Антиглянец" припустили, що таке стрімко організоване торжество пов'язане з вагітністю дівчини, яку вона так старанно ховає за пишною спідницею. 

Чи то плаття з дівчиною зіграло злий жарт, чи то вона і справді знаходиться в "цікавому" положенні. Однак користувачі мережі стали вітати молодят та Валерію із скорим поповненням у сімействі.

Фанати побажали синові співачки щастя в сімейному житті та якнайшвидшого поповнення. Судячи з коментарів, вони вважають, що Арсеній буде хорошим батьком.

Валерія та Йосип Пригожин, тим часом, чутки розвіювати не поспішають.

Арсений и Лиана Шульгины Арсений и Лиана Шульгины

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк