03.09.2020, 09:00

Названо головні автомобільні новинки, які з'являться в Україні вже восени (фото)

автоновинки украина

Через пандемію СOVID-19 деякі автоновинки, які очікувалися в Україні ще влітку або навіть навесні, зможуть приїхати тільки восени. Які авто можуть потрапити на український авторинок уже в вересні?

У числі очікуваних автомобілів є як бюджетні варіанти, так і дуже дорогі, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Тих, хто любить швидку їзду порадують нові Audi RS Q3, Audi RS Q3 Sportback, Audi RS6, Audi RS7, які можуть прибути в Україну у вересні. Так само, як і потужні та технологічні кросовери SQ7 і SQ8.

авто

Крім того, існує шанс, що до України добереться модель DS 7 Crossback E-Tense. Гібрид потужністю 300 кінських сил, оснащений повним приводом 4х4.

За прогнозами, у вересні в Україні може з'явитися кілька новинок Ford. Першим порадує шанувальників бренду шикарний Ford Puma. Також очікується м'який гібрид NEW Ford Kuga.

пума

куга

Стартують продажі комерційної лінійки Opel з наступними моделями: Opel Zafira Life, Vivaro фургон, Movano.

оп

На українському авторинку також може стати доступним потужний Porsche 911 Turbo.

Ще одна передбачувана осіння новинка - New Renault Kangoo. Авто отримало кілька оновлень, які відбилися в тому числі на екстер'єрі та на системі безпеки.

Очікувані восени автомобілі нового 4-го покоління SEAT Leon можуть приїхати вже з удосконаленим бензиновим двигуном об'ємом 1,5 літрів на 150 кінських сил. Оновлена модель SEAT Ateca Facelift буде конкурувати з представниками сегмента A-SUV.

автом

Очікується надходження на український ринок моделей оновленої лінійки сімейства Volkswagen Т6.1, що включає Multivan, Caravelle, Transporter Kombi, Transporter Kasten.

машина

маш

Восени також можна очікувати появу в Україні оновленої версії моделі Volkswagen Arteon і нового Arteon Shooting brake. Вони стануть гідними конкурентами в преміум-сегменті.

Читайте також: Запорізький автозавод випустив серію нових автомобілів: ціна і фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: