26.09.2020, 22:41

Вчені назвали вітамін, який здатний знизити ризик смерті від COVID-19

Ольга Романец | Всі новини автора
коронавирус

Співробітники Медичної школи Бостонського університету прийшли до висновку, що достатній рівень вітаміну D в організмі людини може знизити ризик зараження і смерті від COVID-19.

Про це повідомляється в журналі Plos one, передає Час Пік.

Відзначається, що вони провели аналіз крові понад 200 пацієнтів з коронавірусом

Серед пацієнтів виявилися люди з дефіцитом вітаміну D.

У той же час, у осіб, які не страждали його дефіцитом і заразилися COVID-19, ризик розвитку серйозних ускладнень або летального результату був нижче більш ніж на 50%.

Нагадаємо, медики назвали п'ять продуктів, які потрібно їсти щодня.

Згідно з твердженням медиків, при наявності млявих м'язів знижується чутливість організму до інсуліну. Недостатній розвиток м'язової маси провокує порушення апетиту і споживання їжі, а також внутрішні системи починають неправильно функціонувати. Внаслідок цього може виникати зайва вага, хвороби серця і кровоносних судин

Читайте також: Недосип провокує хвороби тіла і психіки: медики розповіли, як сон впливає на організм людини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк