23.11.2020, 22:47

"День п'яти двійок" у грудні: астрологи і провісники передрікають руйнівні катаклізми

Марина Началова | Всі новини автора
апокалипсис

На думку деяких езотериків, 2020 рік наостанок може стати воістину апокаліптичним. У грудні нас чекає "знакова" дата, в якій цілих п'ять двійок. Нумерологи вважають, що вони не несуть нічого доброго.

Пророцтва про кінець світу з'являються в інформаційному просторі по кілька разів на рік. Чергова "зловісна" дата припадає на 22.12.2020, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Зокрема, апокаліптичні прогнози на 2020 рік приписують легендарній Ванзі. Провидиця нібито говорила, що Землю чекають страшні катаклізми в день з п'ятьма двійками. До слова, про "фатальну" датою почали говорити ще на початку року, адже п'ять двійок вже були в лютому - 22.02.2020. Кінця світу тоді не відбулося, зате по світу почав стрімко поширюватися коронавірус.

Тепер конспірології чекають апокаліпсис 22 грудня. Згідно з прогнозами Ванги, після "дзеркальної" дати зможуть врятуватися тільки добрі і віруючі люди. Також провидиця говорила, що в цей день світ перевернеться і кожен побачить себе, ніби в дзеркалі.

Сучасні езотерики також закликають остерігатися "п'яти двійок". Наприклад, український астролог Влад Росс вважає, що саме 22 грудня на Землю може впасти астероїд. За його словами, 2020 рік з самого початку обіцяв бути "роком астероїдів" - в квітні до нашої планети наблизився астероїд розміром з Еверест, а в листопаді попереджали про наближення астероїда "розміром з холодильник".

"Цей "холодильник" до нас все-таки не долетить, а якщо і долетить, то згорить в атмосфері, перетворившись в який-небудь Чебаркульский метеорит, не більше того", - заявив Росс в коментарі виданню "Главред".

Проте астролог попереджає, що в районі 22 грудня Землі може загрожувати реальна небезпека. Тим більше що в цей період з'єднаються Сатурн і Юпітер. Як зазначив Росс, це станеться в знаку Водолія, що віщує великі катаклізми, руйнування старого світу і створення нового.

За словами астролога, в районі 22 грудня до Землі повинен підлетіти астероїд. "Є великий ризик, що він впаде на землю і зруйнує дощенту Америку", - заявив Росс.

Раніше повідомлялося, що до Землі наближається гігантський астероїд, який вважають небезпечним.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: