23.12.2020, 18:56

Астролог назвала роки народження тих, кому пощастить з грошима в 2021 році

Марина Началова | Всі новини автора
деньги

Багато хто чекає новий 2021 рік з надією, що він буде легше, ніж нинішній. Астрологи дають прогнози, у кого життя почне налагоджуватися в рік Бика.

Астролог Василіса Володіна порадувала своїм прогнозом щодо фінансових успіхів у 2021 році, передає Час Пік.

У себе в Instagram Володіна пише, що Юпітер протягом 2021-го року рухається по небу так, що обов'язково буде гармонійно аспектирувати Плутон або Уран фактично у всіх народжених з 1968 по 1996 роки.

"І майже будь-яка людина з цих поколінь може урвати свій шматочок грошового щастя в наступаючому році - отримати якісь додаткові виплати, прибуток, везіння, повернення боргу, бонуси і т.п. Знайти на вулиці приємну купюру врешті-решт. Уявляєте? Майже будь-хто, кому від 25 до 53 років!" - повідомила астролог.

Однак Володіна попередила, що Юпітер рухається досить швидко і "пролітає" градус, який обіцяє удачу, зазвичай за тиждень (від 5 до 12 днів). Тому в інтересах кожного - знати, коли цей тиждень настане, і готуватися, використовувати цей час з користю.

Що стосується тих, хто молодше 25 або старше 53 років, астролог зазначила: деякі з них цілком можуть озолотитися, хтось отримає шанси помірні, а хтось, навпаки, збитки. Але це можна обчислити тільки особисто для кожної конкретної людини.

Це цікаво: На них полюють колекціонери: старі ялинкові іграшки, які коштують ціле багатство

Василіса Володіна

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: