25.12.2020, 12:01

"Вибирала серцем": Ксенія Мішина пояснила свій вибір у фіналі шоу "Холостячка"

Ксения Мишина

Реаліті-шоу "Холостячка" стало головним телевізійним проєктом 2020 року в Україні. Однак, багатьох розчарував фінал. Актриса Ксенія Мішина, головна героїня шоу, знову пояснила своїм шанувальникам, чому зробила саме такий вибір і віддала перевагу гумористу, а не бізнесмену.

Реаліті-шоу "Холостячка" закінчилося, але вже тиждень в мережі не вщухають обговорення фіналу, повідомляє Час Пік.

Багато глядачів, які спостерігали за розвитком відносин "Холостячки" з претендентами на її руку та серце, твердо переконані, що вона помилилася у виборі. Судячи з коментарів, глядачі були переконані, що Ксенія прийме кільце від бізнесмена Олексія Тригубенка.

Актриса відреагувала на невдоволення фанатів щодо її вибору у фіналі шоу та пояснила, чому вона вибрала саме Олександра Еллерта.

На своїй Instagram-сторінці "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила пост, в якому написала, що вона "вибирала серцем". Варто відзначити, що саме таку пораду актрисі дав її батько під час їх зустрічі на проєкті.

"Величезна кількість страхів, які керують вибором дівчат. Страх бідності, незахищеності, гонитва за сумками, шубами, затишним будинком та повна відсутність довіри до світу. Я не кажу, що погано прагнути до матеріальної захищеності та благополуччя, але не тільки за рахунок мужика ж у вас же ще є ви! Я розумію, чому так бомбануло. Багато хто побачив в одному з героїв шанс! Багато так і писали: Ксюша, ти упустила свій шанс...

Тому дівчатка, я вам бажаю: любіть себе, поважайте, не шукайте легких шляхів, а шукайте способи розвиватися, щоб в момент коли доля подарує вам можливість вибору, ви мали можливість зробити його серцем, а не на калькуляторі", - написала Ксенія Мішина.

Ксения Мишина и Александр Эллерт

25 грудня о 19: 00, телеглядачі СТБ зможуть подивитися випуск "Холостячка. Життя після проекту", з якого дізнаються, як склалося життя головної героїні та претендентів на її серце.

Не пропустіть та дізнайтеся, чи є продовження любові Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк