30.12.2020, 20:17

"Грядуть екологічні та техногенні катастрофи": передбачення пророка на найближчі кілька років

Ольга Романец | Всі новини автора
предсказания пророка

Згідно предстказаніям Нострадамуса, після 2021 року повинен відбутися глобальний ісламсько-християнський конфлікт. В цей же період в інформаційному просторі з'явиться "антихрист", а в Європі гряде демографічна криза.

Також відомий пророк передбачав, що в найближчі роки ймовірно об'єднання в єдину Церкву православного і католицького християнства, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

До 2024 року Китай буде зміцнювати свої позиції і поступово виходити на передній план в політичній та економічній сфері. Через 3 роки на політичній сцені з'явиться сильний лідер, якого підтримає п'ята частина всього людства.

Також Нострадамус передбачав, що після 2021 року буде створено нову зброю, що володіє величезною міццю - воно викличе геологічні та екологічні порушення в усьому світі. Є ризик зміни орбіти планети, але причина не тільки у винаході, але і в космічних факторах. Настають екологічні та техногенні катастрофи в окремих країнах.

Не всі прогнози настільки сумні - провидець передбачив повну автоматизацію повсякденного життя. Також людство чекає прорив у використанні перетвореної сонячної енергії.

Читайте також: "Буде жахливим для людства": передбачення Нострадамуса на 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: