11.01.2021, 23:03

На секретній базі "Зона 51" в США помітили дивний об'єкт

Марина Началова | Всі новини автора

На надсекретній базі ВПС США в штаті Невада, яка отримала назву "Зона 51", сфотографували дещо незрозуміле.

Знімки були отримані від пілота, який пролетів біля секретної бази на Різдво, і теоретики змови помітили дивну структуру всередині одного з ангарів, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Пілот і фотограф-любитель Гейб Зейфман 25 грудня пролітав на своєму маленькому літаку Cessna 150 недалеко від військової бази. Пізніше він поділився своїми знімками засекреченого випробувального та тренувального полігону Невади (NTTR), більш відомого як "Зона 51".

Уважні користувачі мережі помітили дивний трикутний об'єкт в одному з ангарів. Його силуети розпливчасті, і неможливо точно визначити, що це за об'єкт, але прихильники теорій змов вже висунули свої версії.

"Загадковий довгий трикутний об'єкт був помічений у відкритому ангарі Зони 51. Судячи з дошки повідомлень, яку я модерую, це може бути надсекретний гігантський рукав Тоблерон, який уряд приховував від нас роками!" - написав один з користувачів Твіттера.

"Мені подобається, коли уряди "залишають двері відкритими", щоб світ міг підглядати за тим, що відбувається таємно", - пише інший коментатор.

"Я здивований, що вони дозволили йому підійти так близько. Але ось в чому справа, навіть уряд США визнає, що НЛО реальні. Вони, ймовірно, займаються зворотною інженерією інопланетних технологій в Зоні 51. Я поставлю на це гроші", - заявив ще один користувач.

Те, що відбувається на території бази, строго засекречено, туди не пускають сторонніх. Секретність, що оточує Зону 51, сприяла розпалюванню багатьох теорій змови. Найвідомішим є твердження, що на цьому місці знаходиться космічний корабель прибульців і тіла його пілотів після того, як вони зазнали катастрофи в Розуеллі, штат Нью-Мексико, в 1947 році.

Читайте ще: Загадкове озеро Фундудзі: чому з нього неможливо забрати ні краплі води

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: