24.01.2021, 23:13

Мессінг вважав особливими 3 знаки Зодіаку: у 2021 році їх чекають випробування

Марина Началова | Всі новини автора
мессинг

Легендарний радянський провісник і екстрасенс Вольф Мессінг виділяв три знака Зодіаку серед всіх інших.

Як заявляв свого часу Мессінг, Овни, Терези і Водолії мають особливу силу, дану самим Всесвітом, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

На думку астрологів, які склали прогнози на 2021 рік, саме для цих знаків рік Бика може виявитися непростим.

Овен

Як говорив Мессінг, Овни відрізняються яскравим темпераментом, який допомагає їм легко йти по життю і досягати успіху. Сильна енергетика Овнів може підпорядковувати собі інших людей. З Овнів виходять строгі начальники і успішні політики.

Астрологи не обіцяють, що в 2021 році у Овнів все буде йти гладко. Можливі непередбачені ситуації в роботі та особистому житті, особливо ймовірні вони на початку року. Достойно вирішити проблеми можна буде, лише дотримуючись принципу - сім разів відміряй, один раз відріж. Потрібно ретельно обмірковувати свої кроки. У січні і лютому може бути важкий час на особистому фронті, проте з настанням весни все повинно стабілізуватися.

Терези

Мессінг вважав Терези одним з найбільш суперечливих знаків. Їх характер може підлаштовуватися під ситуацію: будучи по життю м'якими і добрими, Терези можуть раптово стати наполегливими і навіть агресивними заради досягнення якоїсь мети. Разом з тим Терези мають інтуїцію і можуть передбачати майбутнє, говорив великий провидець.

Астрологи попереджають, що в 2021 році Терезам краще діяти, ніж даремно базікати і давати обіцянки. Складні ситуації, де вирішальне значення має швидкість, будуть закінчуватися провалом. Але там, де потрібно проявляти посидючість і вникати в проблему, буде супроводжувати успіх. На початку року краще не починати важливих справ, але у другому півріччі удача буде більш прихильна.

Водолій

За словами Мессінга, Водоліїв виділяє їхнє добре ставлення до всього навколо. Водолії сприймають світ не так, як інші знаки. Вони щедро діляться з оточуючими своїм позитивом, мати Водолія в друзях - велика удача.

Як заявляють астрологи, у Водоліїв непрості відносини з Металевим Биком, тому 2021 рік сповнений протиріч. Доведеться в багатьох ситуаціях шукати баланс. Уникнути проблем не вийде, їх доведеться вирішувати. Водоліям радять планувати свій бюджет і відмовитися від спонтанних витрат. Осінь - не найсприятливіший час в плані фінансів, зате в кінці року з'явиться шанс поліпшити своє матеріальне становище. У любовних справах в першій половині року не варто чекати удачі: вона посміхнеться Водоліям ближче до літа.

Читайте ще: Дзеркальна дата 12.02.2021: що потрібно зробити в цей день і від чого застерігають астрологи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: