03.02.2021, 18:35

Три "падаючих НЛО" зняли на відео в США

нло

Днями в місті Денвер, штат Колорадо, очевидці помітили три непізнані літаючі об'єкти, які ніби падали з неба.

Подія сталася 31 січня. У мережі з'явилися любительські відеозаписи від трьох незалежних авторів, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

На відео відображені три дивних білих об'єкта, які, мабуть, літають ладом. Аномалію добре видно на тлі яскраво-блакитного неба завдяки чітким слідам.

Один з очевидців розповів, що в той момент пив ранкову каву і, як зазвичай, дивився у вікно, коли побачив дивні об'єкти в небі. НЛО залишили довгі інверсійні сліди, які розсіювалися у верхніх шарах атмосфери. Об'єкти спускалися до землі і на висоті близько 500 метрів почали повільно міняти напрям і попрямували на схід, до бази ВПС США Баклі. При цьому не було ні звуку, ні запаху, ні дивних електромагнітних відчуттів.

Користувачі мережі висловили різні припущення щодо природи цих об'єктів - від метеорів та інопланетних космічних кораблів до вхідних ракет і військових літаків.

Відомий руйнівник НЛО-містифікацій Скотт Брандо заявив Express.co.uk, що явище має земне пояснення.

"Ці об'єкти - всього лише інверсійні сліди від трьох військових літаків, два з яких були ідентифіковані як C-17A Globemaster", - заявив він.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: