12.02.2021, 08:21

"Є за що потриматися": цікаві факти про жіночу попу

интересные факты о женской попе

Попа, п'ята точка, дупа - як тільки не називають це місце людського тіла. Хтось упевнений, що попа потрібна для того, щоб просто сидіти, а хтось вважає, що це найпривабливіша частина тіла. Але виявляється, про "п'яту точку" можна розповісти багато цікавих фактів.

Факт залишається фактом - у всі часи попа цінувалася. Крім естетичної насолоди, велика п'ята точка свідчить про фізичне здоров'я і, отже, про високу здатність такої жінки до відтворення роду, повідомляє Час Пік.

Народне "є за що потриматися" можна знайти у фольклорі всіх націй. Практично всі зображення жінок, створені первісними художниками та скульпторами, відрізняються надзвичайно пишними формами.

Про попі можна розповідати багато і довго. Представляємо вашій увазі лише частину цікавих фактів...

Здоров'я

1. Попу "роблять" м'язи і розташовані між ними жирові прошарки. Кожна сідниця містить 12 м'язів та 20 зв'язок. Попу людини утворюють три парних м'язи - великі, середні та малі сідничні м'язи, які є одними з найпотужніших м'язів в людському тілі. Подумати тільки: ваша попа повинна не тільки дозволяти стегнам рухатися, але й випрямляє і утримує тулуб.

У процесі формування красивих сідниць найважливішу роль буде грати великий м'яз, від нього залежить обсяг попи. Працювати треба над великими сідничними м'язами, потрібно робити їх опуклими та рельєфними.

2. Чим більше попа, тим розумніша господиня - такі висновки зробили вчені з Оксфордського університету. За їхніми даними, у жінки з повним задом більше жирних кислот омега-3, які сприяють розвитку мозку. Жінки з пишними стегнами та великими сідницями розумніші за своїх худеньких опоненток - дослідження, яке підтвердило цю теорію, провели у 2008 році. Тоді тестувалися розумові здібності 16 тисяч жінок.

3. Встановлено, що у жінок з великою попою нижче ризик важких захворювань. Вчені з Оксфордського університету провели дослідження, яке показало, що у жінок з пишними формами менше ризику отримати діабет та серцеві захворювання, хоча ці речі, як правило, і пов'язані з ожирінням.

В основному жирові відкладення нижче спини виробляють меншу кількість речовин, які можуть привести до діабету. Тому якщо основний жировий запас зосереджений там - це більш безпечно, ніж жир навколо талії.

4. Зовнішній вигляд сідниць залежить від кількості жиру в тілі людини, з чого можна зробити висновок, що красиві сідниці не вийде сформувати без правильного харчування. Головне умови зростання попи - це тренування, але без відповідного харчування результати будуть ледь помітними.

5. Шкіра на сідницях надзвичайно чутлива до температури і може вловити її зміни в 0,1 градуса.

интересные факты о женской попе

Чутки та реальність

1. Ходять чутки, що п'ята точка Дженніфер Лопес застрахована на суму на 1 млн доларів, хоча сама співачка це заперечує. Кажуть, "зірка" зробила собі глютеопластіку (хірургічне збільшення обсягу сідниць).

2. Сексуальний потяг до сідниць називають пігофілія.

3. Жінки вважають за краще отримувати компліменти саме про свою попу. На другому місці - компліменти про очі та груди.

4. Опитування показують, що для чоловіка, що вибирає собі жінку важливе значення має, як виглядає її попа. Згідно з дослідженням Техаського університету, чоловікам важливіший вигин сідниць жінки, ніж їх розмір.

5. Гарними сідницями цікавляться не тільки чоловіки, але й жінки. Згідно з дослідженням, при виборі сексуального партнера для дівчат важливі дві "технічні характеристики" - міцні сідниці та високий зріст. Вважається, що чоловік з пружними сідницями невтомний у сексі.

6. Найбільші стегна в світі у американки Мікел Руффінеллі. Їх обсяг складає 2,5 метра. Модель плюс сайз потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як жінка з самими широкими стегнами.

Микел Руффинелли

7. У Середні Ввіки попа вважалася місцем ганебним та гріховним, яке пропонувалося ретельно ховати. Разом з тим середньовічні релігійні фанатики свято вірили, що попою можна лякати нечисту силу. На їхню думку, якщо показати голі сідниці Дияволу, він неодмінно позбудеться всієї своєї сили та втече.

8. Багато хто з сучасних акторів досі вірить в прикмету - якщо впав текст сценарію, на нього обов'язково потрібно сісти попою.

9. Перші оголені жіночі сідниці майнули на кіноекрані у 1915 році у фільмі "Дочка богів". Вони належали австралійської кіноактрисою та спортсменці Аннетт Келлерман. Першим в історії радянського кінематографа оголив свої сідниці актор Євген Леонов у фільмі "Смугастий рейс" (1961 рік).

10. Судячи з результатів опитувань, проведених серед користувачів всесвітньої мережі інтернет, першість по красі сідниць утримують: Дженніфер Лопес, Джесіка Альба, Бейонс, Анджеліна Джолі, Бріджит Бардо. Серед чоловіків - Бред Пітт, Джейсон Льюїс, Девід Бекхем, Джуд Лоу.

11. Американський художник Стів Мермер називає себе "художником-ягодістом". Він наносить на попу фарби і використовує її як штамп. В середньому роботи Стіва розходяться по 700 доларів за картину.

Стів Мермер, картина

12. Як відомо в Святий вечір на Русі було прийнято гадати про судженого. Серед різноманітних ворожінь було і ворожіння за допомогою попи. Неодружені дівчата пізно ввечері в Святий вечір пробиралися до лазні і по черзі виставляючи свої зади в маленьке віконце, примовляли: "Прийди чоловік багатий, вдар по попі лапою волохатою!"

Хто знає, чи отримували дівиці ляпас від випадкового перехожого, але після такого ритуалу його учасниці активно обговорювали силу удару - по ній робили висновок про відносини з майбутнім чоловіком.

Історичні факти

1. У Стародавній Греції попа була об'єктом цілого культу. До неї ставилися з великою повагою і ті, у кого вона була гарніше вважалися посланниками богів. Стародавні греки стали присвячувати попі навіть скульптури.

Відомо, що в давньогрецьких містах проводили не тільки спортивні змагання, фіналом яких були Олімпійські ігри, а й конкурси краси, в тому числі і краси "калліпіга" (від грец, сідниці; одне з прізвиськ Афродіти).

2. У Древній Персії естетична цінність попи також була на високому рівні. Завдяки цій частині тіла з'явилося навіть цілий напрям у мистецтві - висококласні карбувальники робили глечики для обмивання у формі жіночої попи.

3. У Намібії в незапам'ятні часи місцеві жителі будували цілі святилища, присвячені попі. У кожному з них стояло кам'яна статуя у вигляді двох півкуль.

4. У Шотландії попа була зброєю залякування ворога. Показом голою попи виражалося нескінченне презирство до ворога.

5. У 1804 році натуралісти Перон та Лессер прибули до Південної Африки проводити дослідження готтентотскіх племен в районі мису Доброї Надії. У своїх щоденниках вони описали особливість, якою володіли місцеві жінки - фантастична гіпертрофія сідниць - до двох метрів в обхваті. Ця аномалія відома сьогодні серед фахівців як стеатопігія, або "готтентотські сідниці". Факт - чим яскравіше була виражена ця особливість, тим більшою популярністю така жінка користувалася у тамтешніх чоловіків.

6. На Русі колись існував забавний сільський звичай. Дівчину, яка збирається заміж, перевіряли на "міць заду" вельми оригінальним способом. На табуретку клали волоські горіхи - якщо дівчина, сівши на них, розколювала шкаралупу, значить "пора".

интересные факты о женской попе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк