18.02.2021, 08:29

Зимові забави: Мережу повеселила реакція тварин на сніг - відео

Сеть повеселила реакция животных на снег

У лютому зима вирішила з новою силою нагадати про себе, засипаючи Україну снігом. Втім, Україна не єдина країна, де у лютому розбушувалась зима. Зимовий шторм накрив і країни Європи, ускладнивши рух поїздів та автотранспорту. Однак, сильним снігопадам багато хто радіє - і не тільки люди, а й тварини.

Через сильні снігопади цієї зими було закрито деякі дороги, ускладнено або повністю зупинено рух транспорту. Однак, сніжній зимі рада не тільки дітвора, а й багато наших чотириногих улюбленців, повідомляє Час Пік.

Про те, що панди обожнюють сніг та зимові забави - відомо давно. Щороку у мережі з'являються кумедні відео, як панди грають в снігу - перекидаються, "ліплять" сніговиків, "плавають" в заметах.

Нещодавно з'явилося свіже відео про сімейство панд з Смітсонівського національного зоопарку у Вашингтоні. У столиці США вперше за два роки випав сніг і дорослі панди Мей Сян та Тян Тян раділи снігопаду, як малюки. 

Батьки-панди перекидалися в снігу і каталися з гірок. А ось їх п'ятимісячний ведмедик не оцінив таку погоду і вважав за краще не виходити з будиночка та спостерігати за батьками здалеку.

Користувачі мережі часто діляться забавними відео, показуючи, як їх чотириногі улюбленці реагують на зиму. Наприклад, жителі Мелітополя показали, як відреагувала їх собака на мороз. Коли господарі вийшли з песиком на прогулянку, він несподівано підняв обидві задні лапи і став пересуватися по вулиці на двох передніх.

"Думаємо, що він вийшов з дому на вулицю і "затанцював" від холоду. Самі довго сміялися здібностям Малюка, які відкрилися", - прокоментував відео автор ролика.

Зима скоро закінчиться, сніг розтане, а на пам'ять залишаться потішні відео про зимові забави тварин. Пропонуємо подивитися кілька свіжих та архівних роликів ...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк