20.02.2021, 21:28

Таємниця 22.02.2021: яку небезпеку приховує містичний "день п'яти двійок"

даты

Дата, яка включає в себе п'яти двійок, вважається дуже небезпечною. Зокрема, це пішло від передбачень знаменитої болгарської провидиці Ванги.

У похилому віці вона неодноразово згадувала про "день п'яти двійок", передає Час Пік з посиланням на інформацію різних ЗМІ.

Такий день настане і в 2021 році - 22 лютого. Чого очікувати від цієї події?

"Найнебезпечніший день для всього світу - день, коли в одному місці зберуться п'ять двійок", - цитують слова Ванги її послідовники.

Однак сказати точно, до якого року це відноситься і що саме може статися ніхто не може. Адже очікувалося, що катаклізми відбудуться в 2020 році, де були присутні дві дати з п'ятьма двійками.

За словами племінника Ванги Огняна Стоянова, провидиця називала "день п'яти двійок" "темним", стверджуючи, що саме тоді на землю "впаде тінь".

Хтось намагається пов'язати це з космічними явищами, хтось з пандемією COVID-19. У будь-якому випадку, очевидно, що пророцтво стосується чогось такого, що можуть зробити самі люди - якоїсь людської діяльності. Оскільки Ванга попереджала, якщо люди не одумаються - їх чекає жахливе покарання.

Читайте також: Дихати стане легше: названо п'ять кімнатних рослин, які обов'язково повинні бути в будинку (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: