07.03.2021, 12:29

Здатні зачарувати з перших хвилин: топ-5 жіночих імен на думку психологів

Ольга Романец | Всі новини автора
имя

Психологи вивчили жіночі імена і виділили п'ятірку, власниці яких мають особливий шарм. На думку експертів, ці імена наділяють жінок особливими індивідуальними якостями.

Як пише інтернет портал Femmie з посиланням на канадський психологів, поєднання звуків імені впливає на становлення характеру його володаря, передає Час Пік.

Ольга

Це ім'я походить від давньоскандинавського Хельга, що означає "свята". Власниці імені Ольга в дитинстві ранимі, але з віком набувають впевненості в собі. Крім того, у них відмінно розвинена інтуїція, яка дозволяє їм навіть в найскладніших ситуаціях знаходити компроміси. Також Ольги не мають нестачі в чоловічій увазі, адже їх природна харизма підкорює серця з першого погляду.

Поліна

Існують розбіжності з приводу походження імені: за однією з версій воно давньогрецьке і перекладається як "вільна", за іншою - прийшло з латинської мови і означає "скромна". У дитинстві власниці цього імені нерішучі, але з віком перетворюються в самодостатню і незалежну жінку. Також вони неймовірно жіночні і чуттєві, чим привертають увагу протилежної статі.

Марія

Дане ім'я вважається одним з найпоширеніших в світі і з давньоєврейського перекладається як "бажана", і як "сумна", і як "безтурботна". Власниці цього імені доброзичливі і веселі. Крім того, Марія досить норовлива і пристрасна натура. Чоловіків вона підкорює своєю жіночністю.

Ірина

Це одна з версій імені давньогрецької богині родючості - дочки Зевса і Феміди Ейрени. Воно перекладається як "спокій". Власниці цього імені володіють ентузіазмом і дуже активні. Ірина приваблює оточуючих своєю допитливістю і життєлюбством, в її душі палахкотить полум'я, яке притягує чоловіків.

Лариса

З латинської це ім'я перекладається як "чайка", а з грецької - як "солодка жінка". Можливо, цим і пояснюється той факт, що чоловіки тягнуться до жінок з ім'ям Лариса. Власниці цього імені володіють особливою чарівністю, оптимізмом, життєрадісністю, відмінним почуттям гумору і легким характером.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: