07.03.2021, 14:33

Повний місяць у березні: точна дата і особливості явища, яке має магічну силу

Ольга Романец | Всі новини автора
полнолуние

В кінці місяця, 28 Березня, варто очікувати повного місяця, яке відбудеться в знаку Терезів. Астрологи вважають, що дане явище має особливу магічну силу, яка здатна впливати на нас.

Також повний місяць впливає на загальний стан людини, її самопочуття та настрій, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Енергія Місяця здатна принести щастя. При правильному підході і проханнях, місяць дозволить людині отримати бажане, відповість на його прохання благами і удачею.

У дні повного місяця не варто брати гроші в борг, сваритися, а також укладати серйозні угоди. Крім того, в повний місяць не рекомендується відвідувати перукаря і косметолога.

Повний місяць прекрасної підійде для того, щоб попрацювати над новим проектом, продумати детально план або презентувати себе, свою роботу. Робота, пов'язана зі створенням чогось за допомогою комп'ютерної техніки, буде дуже успішною.

У день повного місяця потрібно добре виспатися і влаштувати собі відпочинок. Також рекомендується їсти тільки корисну їжу і відмовитися від алкоголю.

Читайте також: Про тепло можна забути: народний синоптик спантеличив прогнозом погоди в найближчі місяці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: