12.03.2021, 09:43

Дивне парі: Два колумбійця, посперечавшись, збільшили собі груди

Два колумбийца на спор увеличили себе грудь

Колумбійський блогер і модель Еферсон Коссіо уклав парі зі своїм шурином. В результаті - обидва молодика зробили пластичну операцію і вставили собі силіконові імпланти у груди.

Еферсон Коссіо уклав парі зі своїм шурином Джоаном Лопесом. Блогер посперечався на те, що йому вдасться набрати три мільйони передплатників протягом певного часу. На жаль, він програв, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Однак, переможець парі вирішив "за компанію" виконати умову спору. В результаті, обидва хлопці зробили пластику грудей.

"Я не програв суперечку: груди роблю заради жарту і через тиждень позбудуся від них. Ви знаєте когось, хто вирішує більш серйозні завдання, ніж я, в Instagram? Чи змогли б ви поставити силікон просто для задоволення? Я кажу "так" всьому!"

Мене це не лякає. Я поспілкувався з хірургом, і мені пояснили, що операція не зашкодить моїм грудним м'язам. Я буду ходити з імплантами три дні, а потім їх витягнуть. Шрам буде зовсім маленький і ледь помітний завдяки моїм татуюванням", - написав блогер.

Еферсон Коссіо протримався з імплантатами вісім днів і видалив їх 10 березня.

Хлопці встигли познімати своє перевтілення та викласти знімки у Мережу, чим спровокували хвилю обговорення. Багато користувачів сприйняли їх вчинок як жарт, інші - жорстко розкритикували подібні "забави".

Нещодавно "жартівник" опублікував відеоролик, де йому видаляють грудні імпланти. За словами молодої людини, це було нестерпно.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: