17.03.2021, 14:07

Що можна дізнатися про характер жінки за типом її фігури

Ольга Романец | Всі новини автора
тип фигурф

Фігура жінки може багато про неї розповісти - наскільки її представниця легка або, навпаки, непроста в спілкуванні, які у неї переваги і погляди на життя.

Також тип фігури може розповісти, як поводиться жінка у відносинах, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Прямокутник

Жінка з фігурою середньої комплекції з вузькими стегнами і плечима і з відсутньою талією досить стримана і нерідко закомплексована. За вдачею вона консерватор і не дуже прагне щось змінювати у своєму житті. До вибору супутника життя вона підходить відповідально, тому заміж виходить, як правило, пізно.

Перевернутий трикутник

Володарка даного типу фігури-воїн і переможниця. Вона та людина, яка заради власного щастя піде на все, навіть якщо від цього постраждають невинні люди. Ця жінка цілком може стати хорошим другом, якщо поруч з нею вчасно виявиться щирий і відданий чоловік із загальними поглядами на життя.

Груша

У власниці даної фігури в сімейному житті нерідко можуть виникати проблеми на тлі її постійного бажання все і всіх контролювати. На роботі у неї, як правило, все добре, якщо з її думкою рахуються і прислухаються до неї. Однак варто тільки заперечити цій норовливої дамі, як відразу вона перетворюється в небезпечного суперника, готового розірвати опонента на шматки.

Яблуко

Ця жінка азартна і комунікабельна, її оточує багато знайомих. Часто цю жінку називають душею компанії, тому що вона знає, як згуртувати компанію і зарядити оточуючих своєю невгамовною енергією. Поруч з такою жінкою зазвичай знаходиться більш статичний чоловік, оскільки їй подобається домінувати і вести людей за собою.

Пісковий годинник

Володарка класичної фігури з правильними пропорціями - це справжня жінка. Вона поступлива і гнучка в спілкуванні, але при цьому не дає нікому "на собі їздити" і вчити її життю. Поруч з такою жінкою хотіли б опинитися багато, але в силу своєї вибірковості вона вибирає лише того, хто виявиться найдостойнішим з усіх кандидатів.

Читайте також: Землю накриють магнітні бурі: найнесприятливіші дні березня

тип фигуры

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: