15.04.2021, 15:00

"Пугачовій -72!": Галкін показав, як зворушливо Гаррі та Ліза привітали маму з днем народження

Алла Пугачева

Сьогодні, 15 квітня, свій день народження відзначає Алла Пугачова. Примадонні російської естради виповнилося 72 роки. Першими легендарну артистку привітали найближчі люди - чоловік Максим Галкін та діти, двійнята Гаррі і Ліза.

Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому відобразив момент привітання, повідомляє Час Пік.

"З днем народження, кохана!", - підписав ролик Галкін.

Гаррі таЛіза прочитали по черзі вірші, подарували листівки, зроблені своїми руками і заспівали вітальну пісеньку. Також Алла Борисівна отримала величезні букети квітів і тортик зі свічками. 

А помічниця по господарству спеціально до дня народження спекла "шкідливі" пиріжки, які співачка дозволяє собі їсти раз на рік.

Алла Пугачева

Варто відзначити, що Алла Пугачова з'явилася перед камерою в довгій світлій сукні, прикрашеній квітковим малюнком і абсолютно без макіяжу. Багато шанувальників відзначили, що зірка приголомшливо молодо виглядає.

Увечері в будинку чекають гостей з подарунками та привітаннями, але вже зараз в мережі шанувальники, друзі та колеги осипають Примадонну привітаннями та побажаннями.

"З Днем народження, рідна! Душа наша і тяжіння", - написала Крістіна Орбакайте.

"З днем народження, єдина і неповторна здоров'я і довгих років", - написав співак Микола Басков.

"З днем народження, Аллуся! Нехай кожен прожитий день буде наповнений щастям, любов'ю і здоров'ям! Безмежно люблю і поважаю!", - привітав відомий дизайнер Ігор Гуляєв. 

"З днем народження, наша улюблена і рідна Алла Борисівна! Здоров'я, щастя, любові, спраги творчості!",- привітання від композитора Ігоря Ніколаєва.

"Сьогодні День народження великої співачки і актриси Алли Борисівни Пугачової...

Таланту возраст - не помеха,
Душой и телом молода,
По жизни Ты идешь с успехом,
И нипочем Тебе года!

Весна лишь прибавляет силы
И вдохновение дает,
Чтобы талант Ты свой дарила
Всем тем, кто любит, верит, ждет"
, - зворушливо привітав Примадонну композитор Ігор Крутой.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк