29.04.2021, 07:52

"Попелюшки вже не ті!": Італійський бренд створив епатажні чоботи-монстри

сапоги-монстры

Дизайнери постійно намагаються здивувати покупців своїми нестандартними взуттєвими новинками. Цього разу в Мережі обговорюють жіночі чоботи-монстри, створені модним дизайнером Беате Карлссон.

Компанія AVAVAV, яка описує свої речі як ті, що втілюють найпотаємніші мрії та кошмари, представила чоботи-монстри. Епатажне взуття можна купити онлайн. І незважаючи на свою "нестандартність", чоботи користуються великим успіхом у сучасних "Попелюшок", повідомляє Час Пік.

Молодий флорентійський бренд, а точніше його дизайнер Беате Карлссон створила гіперреалістичне взуття з довгими пальцями. Як зазначає сама Беате, ця стилістика відображає безумство нового часу з обов'язковим соціальним дистанціюванням.

Дебютну колекцію AVAVAV Карлссон представила на початку 2021 року. У нову колекцію бренду увійшли чоботи та ботфорти, що нагадують лапи справжніх монстрів.

сапоги-монстры сапоги-монстры

Варто відзначити, що взуття з витягнутими пальцями у темно-червоному та яскраво-зеленому кольорах розкупили за перші хвилини.

Чоботи можна купити онлайн. Ціни досягають 900 євро за ботфорти з пальцями. Чоботи-монстри випущені тиражем в три пари в кожному розмірі, і на даний момент на сайті залишився тільки європейський 36-й.

Примітна особливість - майже на кожному предметі AVAVAV є напис: We only made 21 of this. Зроблено це для того, щоб нагадати клієнту - бренд Карлссон тримає курс на усвідомлене споживання і піклується про екологію. Тому все, що випускає дизайнер, вироблено із залишків тканин великих модних будинків (на кшталт Gucci та Rick Owens).

Крім того, взуття продається в упаковці з перероблених матеріалів і перевозиться на електромобілях.

сапоги-монстры сапоги-монстры

Незважаючи на свою епатажність, незвичайне взуття користується великим успіхом. Судячи з відгуків у Мережі, експерименти і творіння молодого дизайнера викликають захоплення у багатьох.

 "Огидно лише, що я не можу купити їх прямо зараз", "Головне - не ставай мейнстрімом, а так - це елегантна і дивовижна робота", "Здається, ти береш від сюрреалізму все", - пишуть у коментарях користувачі Мережі.

сапоги-монстры сапоги-монстры

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк