22.05.2021, 11:26

Тест: знайдіть на картинці найнерозумнішу людину і дізнайтеся про себе щось нове

Марина Началова | Всі новини автора
тест

Скільки людей - стільки й думок. Ми можемо дивитися на одну і ту ж саму ситуацію зовсім по-різному в залежності від типів нашого мислення.

Час Пік пропонує пройти тест і перевірити, як схильні думати ви.

Психологи давно винайшли тести, де не потрібно відповідати на десятки нудних питань і рахувати бали. Просто подивіться на картинку нижче і вирішіть, яка людина, по-вашому, вчиняє найбільш нерозумно.

Отже, якщо ваш вибір...

Людина №1 або №4

Таку відповідь дадуть більшість людей. 1-й і 4-й персонажі вибрали найнебезпечнішу позицію на дереві для себе, адже вони неодмінно впадуть.

Чоловік №1 спокійно спостерігає, як пиляють його гілку, при цьому, здається, він не розуміє, що трапиться в наступний момент.

Чоловік №4 виглядає сумним. Ймовірно, він розуміє, що трапиться, коли він відпиляє гілку. Можливо, його змусили це зробити, або він намагається накласти на себе руки?

Якщо ви вважаєте, що один з цих персонажів або обидва вчиняють найбільш нерозумно, ваша сильна сторона - логіка. Ви любите науку і спираєтесь на неї, коли хочете краще пізнати цей світ.

Людина №2 або №3

Ці персонажі обрали більш вигідне положення, ніж 1-й і 4-й. Але їхні дії з точки зору моралі неправильні. 2-й наражає на небезпеку 1-го, а 3-й - їх обох одночасно. За таке в будь-якому цивілізованому суспільстві буде покарання, а значить, персонажі №2 і №3 шкодять в тому числі й собі.

Якщо, на вашу думку, саме ці персонажі вчиняють нерозумно - у своєму мисленні ви керуєтеся в першу чергу мораллю. Вам більше імпонують традиції, ніж нові наукові відкриття. У якихось сферах життя, можливо, ви більше довіряєте досвіду і знанням предків, ніж досягненням прогресу.

Також цікаво: Швидкий тест на тип особистості: подивіться на картинку і дізнайтеся про себе дещо нове

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: