30.05.2021, 12:51

Без ретуші: Крутий "засвітив" на відео "справжню" Пугачову

Алла Пугачева

50-річчя Крістіна Орбакайте відзначила з розмахом. На вечірці на честь ювілею співачки зібралося чимало зірок російського шоу-бізнесу. Але особлива увага в соцмережах була прикута до"зіркової мами".

Після святкування ювілею в мережі з'явилося безліч кадрів - кожен із запрошених намагався висвітлити захід на своїх сторінках в соцмережах, повідомляє Час Пік.

Композитор Ігор Крутий також поділився відеороликом з урочистості. На опублікованих кадрах "засвітилося" чимало іменитих гостей, серед них і мати іменинниці - Алла Пугачова.

Примадонна світилася на святі дочки, ледь не затьмаривши саму іменинницю. Її "вбрання принцеси" викликало в мережі бурхливі обговорення. Одні впевнені, що "зірці" пора одягатися відповідно до її віку і статусу, інші в захопленні від Пугачової і обсипають її компліментами.

Алла Пугачева и Кристина Орбакайте

"Алла чарівна! Прекрасне плаття", "Алла Борисівна шикарна жінка", "Алла Борисівна аки принцеса!", "Неймовірно красиві мати і дочка, очей не відірвати!", "Попелюшка на балу прям", "Фантастично виглядає...", Циганський табір пардон. А ля совок", "Відстій.. стидоба престарілих осіб...", - пишуть у коментарях.

Варто відзначити, що відеоролик Крутого було розміщено у соцмережі Instagram без фільтрів. Це дозволило шанувальникам уважно розглянути реальну зовнішність "зірок".

Очікувано, що найбільшу увагу фоловери приділили Аллі Пугачовій. У коментарях стали обговорювати невідповідність побаченого на відео і на фото, виставлених на сторінках співачки і її чоловіка. Хейтери стали писати, що на "живих" кадрах у Примадонни явно видно зморшки, а на знімках в мережі їх немає.

Також хейтерам не сподобався наряд Пугачової, в якому вона була на зйомках програми "Сьогодні ввечері". А ось шанувальники зірки були у захваті.

"Христина як завжди набагато стильніше мами!!! Хоч Аллочка і зі шкіри геть лізе, але завжди вульгарна! Ну до чого ці відкриті плечі у 72???", "Алла Борисівна нереальна просто", " Алла Борисівна!!! Ви в цьому костюмі просто чудова", "Чарівна Алла Борисівна", "Алла красуня... Цвіте з хорошим чоловіком!", - пишуть у коментарях.

Алла Пугачева

Незважаючи на критику, потрібно визнати, що негативних коментарів в рази менше. Велика частина шанувальників Алли Пугачової в захваті і від зовнішнього вигляду 72-річної Примадонни, і від її нарядів, і від її життєлюбства.

Багато хто заздрить її вмінню не дивлячись ні на що виглядати молодо і гідно, протистояти всім викликам і негараздам. У коментарях Пугачову обсипають компліментами та теплими побажаннями.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк