01.06.2021, 10:43

"До мурашок": "Океан Ельзи" та Alyona Alyona випустили спільний кліп, знятий у Лисичанську

"Океан Эльзы" и Alyona Alyona выпустили совместный клип

У День захисту дітей, 1 червня, український гурт "Океан Ельзи" на своєму YouTube-каналі презентував кліп на пісню "Країна дітей", записану за участю реп-співачки Alyona Alyona. Відео до пісні зняли на початку травня 2021 року в місті Лисичанськ на сході України.

Композиція присвячена українським дітям, постраждалим в результаті збройних конфліктів, війни і терактів. В основу пісні увійшли вірші українського поета Сергія Жадана, повідомляє Час Пік.

Автори слів - Сергій Жадан, Олена Савраненко (Alyona Alyona). Музику написав Святослав Вакарчук (лідер гурту "Океан Ельзи").

Відео до пісні зняли на початку травня 2021 року в місті Лисичанськ на сході України. Головними героями кліпу стали діти від 8 до 13 років, які проживають там.

"Країна дітей" присвячена дітям України, які постраждали внаслідок війни, збройних конфліктів, терактів. Прем'єра в День захисту дітей - це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень", - пояснили артисти.

У музикантів виникла ідея записати і випустити одночасно дві версії пісні: оригінальну версію ОЕ та стилістично іншу версію від Alyona Alyona.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк