05.06.2021, 20:55

Чим насправді є НЛО: стали відомі деталі звіту Пентагону

нло

Представники американської розвідки не досягли єдності думок щодо того, чим насправді були НЛО, з якими стикалися в останні роки ВМС США.

Наприкінці поточного місяця Конгресу буде представлений офіційний звіт Пентагону про НЛО. ]]>Журналістам CNN вдалося з'ясувати]]>, які висновки будуть відображені у звіті, передає Час Пік.

Згідно з інформацією CNN, п'ять джерел, які вже ознайомлені з майбутнім звітом, стверджують, що остаточної оцінки щодо того, що НЛО дійсно належать інопланетним істотам, немає.

Разом з тим, три інших джерела заявляють, що звіт не виключає можливості інопланетного походження НЛО, з яким стикалися пілоти.

Як зазначається, дана невизначеність відображає багаторічну "боротьбу" думок всередині Пентагону за те, щоб пояснити загадкові спостереження військовослужбовців США.

Офіційні особи США також не виключають можливості того, що ці літаючі об'єкти були літаками, що належать американським противникам, а саме Росії та Китаю.

Разом з тим, за словами одного з джерел CNN, очікується, що в майбутньому звіті буде зроблено висновок про те, що об'єкти точно не є секретною американською технологією.

Читайте також: Швидкість обертання Землі збільшується: чим це загрожує людству

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: