08.06.2021, 08:45

Кіт-соліст: У мережі стало вірусним відео зі співаючим котом

Иллюстративное фото / Открытый источник

Коли музикант Девід Скотт з Південної Африки створив пісню, в якій солістом став його кіт, він і не сподівався, що нове творіння прославить його на весь світ. Відео з співаючим котом стало вірусним у мережі.

Музикант Девід Скотт в травні поточного року записав відео з співаючим котом і опублікував його на своїй сторінці в Instagram. Вже через 2 тижні відео з співаючим чотирилапим стало вірусним у мережі, повідомляє Час Пік.

Музикант, більш відомий як The Kiffness, є одним з найпопулярніших нових творців відео та музики в Південній Африці. Він створює електронні композиції, використовуючи джаз, грув та підбадьорливі хаус-звуки.

Девід перетворив дивне нявкання кота, якого він називає Alugalug, в плавні мелодійні звуки.

"Я - людина, а ти - кіт.

Ми робимо музику, і це факт.

Мені неприємно чути, як ти кричиш від страху,

Але ти не хвилюйся, адже я тут", - співає музикант у новій композиції.

Талановитого музиканта і його пухнастика підтримали виконавці з різних країн. У підсумку вийшла повноцінна композиція, в якій звучать різні голоси та різні інструменти.

До створення композиції зі співаючим котом долучилися музиканти з України, Бразилії, Росії, Чехії та США. Роботу музиканти назвали міжнародним симфонічним мешапом.

Кот-солист

"Моя найамбітніша колаборація в Інтернеті на сьогоднішній день", - написав Девід Скотт.

Кот-солист

Всього за 3 дні в Instagram відео композиції набрало понад 170 тисяч переглядів. А початкове відео Девіда Скотта в YouTube подивилися вже більше 1,6 млн разів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк