26.06.2021, 22:45

Чоловік розповів, що побачив за 20 хвилин клінічної смерті

доктор

Навіть за 20 хвилин перебування на порозі смерті можна кардинально змінити своє ставлення до життя і дізнатися те, що не доступне багатьом людям.

У мережу потрапила історія Скотта Драммонда, який у віці 28 років пережив клінічну смерть, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Під час катання на лижах чоловік отримав серйозну травму і, як зафіксували медики, був мертвим 20 хвилин. Він запам'ятав все, що з ним відбувалося.

За словами Скотта, він ніби вилетів з тіла та побачив себе з боку - бачив, як йому робили операцію, накладали шви, чув розмови лікарів. Також він повідомив про те, що відчував поруч із собою чиюсь присутність.

Невідомий провідник переніс чоловіка на поле. Там було дуже красиво, відчувалося умиротворення. Однак особи супутника Скотт не зміг розгледіти.

Далі відбувалося щось на зразок суду, на якому чоловікові було дуже соромно. Раптово прийшло усвідомлення, що жити потрібно інакше.

Як тільки він це усвідомив, чийсь голос сказав, що ще час не настав - є ще багато справ на землі. Саме після таких слів, через 20 хвилин, Скотт почав подавати ознаки життя.

Тепер він намагається робити тільки добро і наповнювати світ хорошими вчинками.

Читайте також: Як таке їсти?: У популярному супермаркеті помітили максимально огидне явище (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: