27.06.2021, 22:59

Більше 100 жінок: Сергій Бабкін зізнався, як зраджував дружині

Марина Началова | Всі новини автора
бабкины

Український музикант Сергій Бабкін у перші кілька років шлюбу примудрився зрадити дружині Сніжані з більш ніж сотнею повій.

Кілька місяців тому сама Сніжана Бабкіна шокувала громадськість зізнанням, що пробачила численні зради чоловіка. Цю тему знову підняли в свіжому випуску програми "Світське життя", передає Час Пік.

Ведуча Катя Осадча зустрілася з Бабкіними під час їх відпочинку в Туреччині з дітьми. Зараз зоряна сім'я здається ідеальною, і складно повірити, що цьому передували численні походи Сергія "наліво".

Бабкін зізнався, що до зустрічі зі Сніжаною вів такий спосіб життя, що не стримував себе ні в чому - ні в жінках, ні в алкоголі. І перші три роки після весілля продовжував так жити за інерцією. При цьому всі жінки, з якими спав артист, були повіями, які коштували від 50 до 500 доларів.

"Це важко зрозуміти. Я нелогічний тип. Тут логіки шукати не треба", - так прокоментував Бабкін свою поведінку.

Незважаючи ні на що, Сніжана пробачила чоловіка.

"Мій батько пішов від моєї мами, коли мені було 3 роки, і в мене це великий біль. І всі чоловіки, які зустрічалися на моєму шляху, вони мене всі кидали, вони всі зраджували. Перший чоловік теж зрадив, і другий чоловік теж зрадив. І я зрозуміла, що якщо я піду, буде третій, четвертий, п'ятий. І я зрозуміла, що щось треба міняти в собі і міняти простір біля себе, тоді люди, які знаходяться в моєму просторі, теж будуть змінюватися. Так і відбулося, це диво", - сказала Бабкіна.

Сніжана зізналася, що навіть може запитати у чоловіка про якісь інтимні подробиці його пригод.

Це цікаво: Позбавляємося москітів екологічно: 15 рослин, які відлякують комарів та інших комах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк