29.06.2021, 21:32

"Що в голові у цієї людини?": Шоумен Джеджула з поліцією розшукував хворих дружину і дитину

Марина Началова | Всі новини автора
джеджула

Український шоумен Андрій Джеджула поставив на вуха поліцію, оскільки "загубив" дружину і маленьку доньку.

Виявляється, його рідні захворіли на коронавірус і самоізолювалися, передає Час Пік.

Дружина Джеджули, блогер Юлія Леус поділилася цією історією в Instagram. Варто зазначити, що 4 місяці тому у пари народилася дочка Аделіна, проте стосунки подружжя розладналися ще під час вагітності Юлії. Тоді вона заявляла, що потрапила в лікарню із загрозою викидня, яку спровокував стрес через чоловіка.

Днями Юлія разом з маленькою донькою захворіла на коронавірус, причому звинуватила в цьому свого свекра. Про небезпеку заразитися жінка дізналася з соцмережі. Батько Андрія, який останнім часом жив з ними, написав їй про те, що лежить у лікарні з COVID-19. За словами Юлії, все в домі про це знали, крім неї. Леус відразу здала тест, який виявився позитивним.

Щоб не заражати близьких, Юлія вирішила тимчасово переїхати з дочкою на іншу квартиру. За цей час чоловік встиг заявити в поліцію про її зникнення.

"Я на два дні переїхала, він мені не дзвонив і не питав, де ми. Мені подзвонили з поліції і сказали, що він заявив про мене як про зниклу безвісти з дитиною. Це тоді, як я була активною в соцмережі. Поліція, звичайно, посміялася і запропонувала його лікарю показати. А мені от цікаво, що живе в голові у цієї людини", - написала Юлія в одному зі своїх постів.

Відомо, що Андрій Джеджула зараз знаходиться на гастролях по Україні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк