08.07.2021, 08:48

"Одні Гордони": Журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у свого сина Дмитра Гордона

Дмитрий Гордон взял интервью у своего сына Дмитрия Гордона

Відомий український журналіст Дмитро Гордон часто бере інтерв'ю у відомих особистостей. Цього разу він вирішив взяти інтерв'ю у свого сина - Дмитра Гордона. Після публікації відео соцмережі вибухнули мемами.

Журналіст Дмитро Гордон вирішив запросити на розмову Гордона-молодшого, свого середнього сина. Анонс інтерв'ю він опублікував у себе в Instagram, повідомляє Час Пік.

В анонсі інтерв'ю повідомляється, що Дмитро Гордон-молодший:

  • народився в Чеській Празі в 1995 році;
  • навчався в музичному коледжі Берклі в американському Бостоні;
  • живе в Лос-Анджелесі та пише музику для виконавців і фільмів;
  • є 4-разовим чемпіоном Європи з об'єднаних єдиноборств серед юнаків.

Розмова між тезками тривала близько півтори години. Інтерв'ю оприлюднено на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Таке об'єднання двох Гордонів у "сімейному випуску" дуже зацікавило користувачів мережі. Інтерв'ю підірвало мережу. Всього за кілька годин інтерв'ю зібрало понад 100 тис. переглядів, а батько та син стали справжнім мемом.

Користувачі не обмежували політ своєї фантазії, придумуючи жарти та залишаючи колючі коментарі. Глядачів дуже цікавить, на чию честь журналіст назвав свого сина та чи не назвав він своїх інших синів таким же ім'ям.

"Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона. Нарешті!", "Дмитро, а на честь кого ви назвали сина?", "Інших синів теж назвали Дімою?", "По блату", "Дмитро, ви знову всіх переграли", "Дмитро, ви вже брали інтерв'ю у свого відображення?", "Дмитро, ви довго думали як назвати середнього сина?", "Дмитро, ви принтер?", "Дмитро, а чому Дмитро з волоссям?", "Дмитро, на фото ви праворуч або ліворуч?", "Гордон в квадраті", "Одні Гордони", "Гості закінчилися, кличемо родичів", "Він не лисий?", "Скоро буде інтерв'ю з дзеркалом Дмитра Гордона", - пишуть фоловери в коментарях.

новости соцсетей новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк