28.07.2021, 15:26

Названо 10 речей, через які в будинку ніколи не буде грошей

вещи

Деякі речі мають особливу енергетику, яка негативно позначається на справах всіх домочадців, в тому числі - справах фінансових.

Час Пік розповість про 10 таких речей, які категорично не можна тримати в будинку, оскільки вони відлякують гроші.

1. Розбиті скла та дзеркала

У народі вважається, що крізь тріщини в дзеркалах та стеклах "витікає" достаток. Більш того, розбите дзеркало здатне "пропускати" неприємності в будинок.

2. Битий посуд

Шкода викинути стару тарілку з тріщиною? Не варто шкодувати. Можливо, саме вона є тією річчю, яка приносить невдачі. Винятком можуть бути тільки предмети мистецтва, на яких тріщини та відколи - авторська задумка.

3. Старі фото з минулого

Людина сама не помічає, як швидко обростає спогадами, проте далеко не всі з них варто носити в собі, а тим більше - зберігати "речові докази". Фото з друзями, зв'язок з яким давно втрачений, родичами, з якими посварилися, колишніми чоловіками або дружинами варто викинути з дому. В іншому випадку, зрушити з мертвої точки (в тому числі - в плані фінансів) не вийде.

4. Годинники з несправностями

Якщо годинники поспішають, відстають або зовсім зупинилися - не варто їх тримати в будинку. Вважається, що всі годинники повинні бути виставлені з ідеальною точністю, щоб в житті не було стрибків та перепадів.

5. Сміття та непотрібні речі

Старі речі, які вже не використовуються, - справжнє кладовище поганих емоцій. Від них слід позбутися. По можливості, всі речі в будинку повинні бути робочими і новими. Якщо річ лежить без діла більше шести місяців, від неї розумніше позбутися (можна також продати або віддати тим, кому вона стати в нагоді). Це ж стосується і одягу.

6. Втрата парної речі

Якщо у вас загубилася парна річ (наприклад, предмет одягу) не варто замінювати її парою з іншого комплекту. Це не те, що буде налаштовувати на успіх у фінансових справах.

7. Порожні або старі гаманці

Купили новий гаманець, але не використовуєте? Не можна зберігати його порожнім - покладіть в нього кілька купюр. А якщо гаманець прийшов в непридатність, то його слід викинути.

8. Сухі або штучні квіти

Прикрашати будинок "мертвими" рослинами - не найкраща ідея. Ці рослини притягують не тільки злидні, а й хвороби. Єдине місце, де допускаються сухі рослини - кухня. Тут можна зберігати прянощі, сухі ароматні трави.

9. Речі інших людей

Чужі речі привносять в будинок енергетику своїх господарів, яка не завжди може бути на вашому боці. Крім того, не можна зберігати речі небіжчиків.

10. Опудало тварини або птиці

Зберігання мертвих тварин, як і рослин, відлякує удачу та фінанси. Максимум, на що можна погодитися - це муляж.

Читайте також: Яку томатну пасту в Україні не варто купувати, - результати досліджень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк