14.08.2021, 11:29

МакSим виписали з лікарні: після коми співачка частково втратила пам'ять і погано ходить

Марина Началова | Всі новини автора
МакSим

Співачку МакSим (Марину Максимову), яка два місяці провела в лікарні, виписали доліковуватися додому. Вона все ще дуже слабка після медикаментозної коми.

Менеджер співачки Яна Богушевська повідомила журналістам, що МакSим після виходу з коми частково втратила пам'ять, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

"Марина майже не пам'ятає або частково пам'ятає деякі події до коми, наприклад, відкриття власної школи і останній концерт в Казані", - сказала Богушевська.

За словами менеджера, хоч артистка поступово приходить в норму, на неї ще чекає довга реабілітація, яку вона буде проходити вже вдома. Як повідомила Богушевська, Марині важко пересуватися: у неї швидко з'являється задишка і запаморочення.

Вчора, 13 серпня, співачку виписали з московської лікарні, де вона перебувала з середини червня з важкою пневмонією. Телеграм-канал Mash оприлюднив кадри, як співачку вивозять з лікарні до машини на візку.

Нагадаємо, кілька днів тому МакSим вперше після коми вийшла на зв'язку з шанувальниками в соцмережі. Вона написала, що коли прийшла до тями, думала, що пройшло два дні, а насправді більше місяця.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк