14.09.2021, 23:02

Речі з "майбутнього": які докази пред'являли люди, які називають себе мандрівниками в часі

Марина Началова | Всі новини автора

Час від часу в інформаційному просторі з'являються люди, які стверджують, що побували в майбутньому. Офіційна наука, що поки не довела можливість хроноподорожей, вважає їх диваками, які женуться за дешевою популярністю. Самі ж "мандрівники в часі" іноді навіть висувають "докази" своїх слів.

Так, нещодавно в ЗМІ з'явилася історія чоловіка, який нібито побував у 3311 році і показав фотографії "з майбутнього". Це не єдиний подібний персонаж, повідомляє Час Пік.

У 2018 році заявив про себе дехто В.Д. Девіс - ім'я вигадане, оскільки справжнє чоловік вважав за краще приховати. Він заявляв, що прибув із 2200 року і йому більше 100 років, тому що в майбутньому вчені навчилися лікувати смертельні захворювання, і тривалість життя зросла.

Девіс розповів про те, що в майбутньому люди будуть харчуватися спеціальними брикетами, за допомогою яких вдасться перемогти голод в усьому світі. Одного такого суперпоживного брикету нібито досить, щоб бути ситим цілий тиждень.

По правді, суперпоживна їжа - чи не найпопулярніша фантазія про технології майбутнього. Інший "мандрівник" на ім'я Каспер, за його словами, прибув до нас з 2075 року, в якому люди відмовляться від звичної нам їжі на користь спеціальних поживних капсул, які зовні нагадують пінопласт. Однієї такої капсули на день достатньо для ситості. За словами Каспера, в світі майбутнього вдалося викорінити голод, оскільки уряди надають такі капсули безкоштовно для всіх.

Ще один "мандрівник у часі" надав як доказ... себе. Чоловік, який представився як Ной Новак, заявив, що йому 50 років, але виглядає він значно молодше.

За словами Новака, американський уряд відправив його з 2030 року в минуле з важливою місією - не допустити ядерної війни, яка може розгорітися між США і Північною Кореєю.

Грецький студент на ім'я Марк (так він представився) "замахнувся" на ще більш далеку "подорож". Він стверджував, що один професор заради експерименту відправив його з 2008 у 10 000-й рік. Марк показав фото, зроблене нібито в далекому майбутньому: за його словами, на знімку - місто Ховерджер, яке люди побудували після Великої війни і живуть там разом з інопланетянами.

Чи вірити заявами подібних особистостей? Офіційна наука поки ставиться скептично до самої можливості подорожей у часі.

Тим часом вчені підключили штучний інтелект для вивчення спадщини геніїв і з'ясували, що передувало створенню найвидатніших шедеврів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: