22.09.2021, 08:57

День осіннього рівнодення: як залучити щастя і благополуччя в будинок, та правильно загадати бажання

День осеннего равноденствия

З давніх-давен наші предки святкували день осіннього рівнодення. Вважалося, що ця дата володіє незвичайною містичної енергетикою, тому 22 вересня можна просити у вищих сил виконання своїх бажань.

22 вересня настає астрономічний початок осені - день осіннього рівнодення, коли день і ніч тривають однаково. Після 22 вересня ночі стають довшими. Як стверджують астрологи, цей день підходить для підведення підсумків та виправлення помилок, повідомляє Час Пік.

День осіннього рівнодення-2021 настає 22 вересня. Цього дня о 22:00 (за київським часом) у Північній півкулі розпочнеться метеорологічна осінь.

День осіннього рівнодення настає, коли Сонце розташовується прямо над екватором. В цей час Північне і Південне півкулі отримують однакову кількість сонячного світла, і день стає дорівнює ночі.

У цей день було прийнято влаштовувати веселі свята, які тривали не менше тижня. Весь період святкування рівнодення називався Осеніни.

День осеннего равноденствия / Иллюстративное фото. Открытый источник

День осіннього рівнодення - винятковий час для того, щоб привнести в своє життя любов, достаток та благополуччя. У цей день наші предки дякували собі та природі за достаток. Тому день наповнений потужною енергією.

З тих пір і до наших днів у господинь збереглася традиція пекти "пиріг благополуччя":

  • капустяний - до грошей
  • ягідний - до любові та сімейного щастя
  • м'ясний - до успіхів у роботі

Цей день вважається вдалим для пошуку любові. У цю дату самотні люди можуть провести ритуал для залучення своєї половинки. Для цього в ліжко потрібно покласти ще одну подушку та ковдру, а у ванній в стакан поставити ще одну зубну щітку.

З давніх-давен в день осіннього рівнодення особливою силою наділяли воду. У цей день вода наділяє людей силою, а жінкам приносить дівочу красу. З самого ранку після пробудження прийміть душ. Протягом дня частіше вмивайтеся. Особливо корисно буде вмитися водою з колодязя або природного джерела.

День осеннего равноденствия / Иллюстративное фото. Открытый источник

День осіннього рівнодення - це день оновлення і початку нового життя. Постарайтеся позбутися від старих та зламаних речей і непотрібного одягу. Це прекрасна пора для нових придбань та покупок.

Відпустіть всі старі образи, не ображайтеся на близьких й не ображайте їх самі.

День рівнодення вважається відмінним часом для підведення підсумків. У цей період потрібно складати плани на майбутнє, малювати "карту бажань".

Кілька способів загадати бажання:

  • напишіть на листочку свою заповітну мрію і носите з собою, поки не здійсниться
  • запишіть бажання на аркуші паперу і покладіть під подушку
  • зробіть з листа з бажанням паперовий кораблик та пустіть його по річці
  • можна намалювати або записати те, чого хочете найбільше. Після цього подумки відпустіть бажання в небо, або прикріпіть записку до повітряної кулі та випустіть у вікно
  • напишіть бажання на листочку паперу та спаліть його, промовляючи слова: "Чим швидше мої бажання в попіл перетворюються, тим швидше в життя втілюються".

День осеннего равноденствия / Иллюстративное фото. Открытый источник

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк