12.11.2021, 20:26

Українець створив унікальний транспорт, який нікого не залишає байдужим (відео)

авто

Український умілець в черговий раз довів, що альтернативні види транспорту можуть складати конкуренцію зі звичними для всіх авто, мотоциклами та велосипедами.

Так, майстер з Харкова власноруч виготовив незвичайний байк на базі велосипеда, передає Час Пік з посиланням на випуск програми "Джедаї".

Як можна помітити на відео, від початкової конструкції залишилася, мабуть, тільки одна рама, проте приводиться в рух він так само - м'язовою силою.

Дивний велосипед розрахований на двох пасажирів, має дві пари педалей і навіть акустичну систему. Особливо примітний тюнінг. Тут майстер не поскупився на різного роду деталі, наклейки. В цілому, транспортний засіб не залишається на дорозі непоміченим.

"Найголовніше - доставляти людям радість. Коли я на ньому проїжджаю, всі посміхаються і сміються", - розповідає умілець з Харкова.

На цьому байку він їздить вже два роки, а цікавиться велосипедами - не менше 10 років, кожен раз придумуючи щось нове та оригінальне. На даний момент майстер зайнятий розробкою велосипеда, призначеного для їзди по засніжених дорогах.

Читайте також: 

Запорізький автозавод засмутив: найочікуваніша модель авто випускатися не буде (фото)

Українських водіїв хочуть позбавляти прав довічно: кому це загрожує

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: