14.11.2021, 18:40

Названо 5 речей, яких потрібно встигнути позбутися до Нового року, інакше життя не заладиться

вещи

Новий рік вже не за горами, а це означає, що пора підводити підсумки і наводити порядок в своєму будинку, позбавляючись від мотлоху та непотрібних речей

Час Пік розповість про речі, які слід викинути до свята, щоб не "протягнути" в наступаючий рік негатив.

1. Розбираємося з паперами

Езотерики радять позбутися до Нового року старих чеків, квитанцій та інших паперів. Вважається, що вони блокують фінансові потоки і можуть негативно відбиватися на грошовому становищі. Такі речі зберігати взагалі не варто.

2. Предмети для прибирання

Перед Новим роком варто обзавестися новим віником, а старий викинути, навіть якщо він ще в хорошому стані. Це посприяє тому, що весь наступний рік в будинку буде порядок та чистота.

3. Зіпсовані речі

Розбитий посуд, зламана техніка - це все потрібно відправити в сміття, не шкодуючи. Ці речі самі по собі є приманкою для проблем.

4. Речі-вампіри

Якщо в будинку є речі, які несуть сильні асоціації (особливо негативні) - їх потрібно негайно викинути. До них відносяться магнітики на холодильник, засушені квіти, старі амулети, фотографії з людьми, з якими давно втрачено зв'язок тощо.

5. Старий одяг

Перед Новим роком необхідно ретельно перебрати гардероб. Часто люди роками зберігають речі, які ніколи не будуть носити. Від них потрібно позбутися (продати, подарувати, віддати на благодійність), як і від зношених речей. Зокрема, рекомендується оновити нижню білизну.

Читайте також: Названо 3 речі, які взагалі не можна викидати з дому: з ними підуть достаток та удача

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк