28.11.2021, 12:56

Іван Дорн випустив україномовний кавер на хіт "Океану Ельзи"

Иван Дорн

Співак та музикант Іван Дорн презентував ліричний україномовний кавер на пісню гурту "Океан Ельзи". У кліпі на пісню, яку Дорн назвав "Тебе нема сьогодні", він знявся зі своєю дружиною Анастасією.

Відбулася прем'єра пісні українського виконавця Івана Дорна, який живе іта працює в Росії. Він випустив авторський кавер на пісню популярної української рок-групи "Океану Ельзи", повідомляє Час Пік.

Це перша за багато років пісня, яку Дорн виконав українською мовою.

За словами музиканта, таке інтимне відео він міг зняти тільки з коханою людиною.

"Ділюся з вами цінним серцю кліпом "Тебе нема сьогодні". Таку зворушливу та глибоку історію можна показати в кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною. Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте повинно залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але через спільні 14 років ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами", - написав Іван Дорн в Instagram.

Режисером кліпу виступила дизайнер Юлія Паскаль. Записати сам кавер допоміг український співак та саунд-продюсер Рожден Анусі, який, до всього іншого, виступив ідейним натхненням пісні.

"Бігають мурашки та накочуються сльози від цього треку! Сподіваюся, що і вас він не залишить байдужим. Ми з ROZHDEN вклали в цю композицію душу, любов, вдихнули нову силу, переосмислили легендарний хіт "Океану Ельзи" – "Сьогодні". Цій музичній спадщині - 20 років! Особливо вдячний Святославу Вакарчуку та Ріапобой за можливість бути причетним до такої історії. Сильно пишаюся цією піснею!",- написав Іван Дорн в Instagram.

Нагадаємо, Іван Дорн та Анастасія Новікова були однокласниками й одружилися у 2013 році. У пари є 7-річна дочка Василиса та 6-річний син Іван.

Иван Дорн и Анастасия Новикова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк