01.12.2021, 18:18

Левандовскі може отримати "Золотий м'яч" постфактум - за 2020 рік

левандовски

У 2020 році вручення однієї з найважливіших футбольних нагород "Золотий м'яч" не відбулося. У 2021 році нагорода дісталася форварду "ПСЖ" Ліонелю Месії, який випередив на голосуванні "France Football" нападника "Баварії" Роберта Левандовскі.

Головний редактор "France Football" Паскаль Ферре не виключає, що Левандовкі все ж може отримати "Золотий м'яч" постфактум - за 2020 рік, передає Час Пік з посиланням на німецьке видання watson.de.

У відповідь на слова Мессі про те, що нагорода повинна була дістатися в цьому році Левандовскі, Ферре повідомив, що "France Football" може ще подумати над тим, щоб винагородити поляка.

"Те, що сказав Мессі, було приємно та розумно. Думаю, що нам не потрібно поспішно приймати рішення. Ми можемо подумати про це, і в той же час повинні поважати історію "Золотого м'яча", яка заснована на голосуванні. Ми не можемо бути впевнені, що Левандовскі виграв би "Золотий м'яч" в минулому році. Ми не можемо знати цього, тому що голосування не було. Але, чесно кажучи, в минулому році у Левандовскі був відмінний шанс перемогти", - обнадійливо для Левандовскі заявив Ферре.

Читайте також: 

Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча" всьоме

Півфінал плей-офф відбору на ЧС-2022 з футболу: з ким зіграє збірна України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: