04.12.2021, 13:17

Простий рецепт із бринзою, який підкорить навіть тих, хто її ненавидить

Марина Началова | Всі новини автора

Томати та різноманітні сири – це продукти, які дуже гармонійно поєднуються. Варто спробувати приготувати просту страву, в якій смак помідорів та бринзи розкривається по-особливому.

Час Пік перевірив: навіть той, хто терпіти не може бринзу, уплітатиме це частування за обидві щоки.

Для приготування знадобиться:

  • 4-5 помідорів
  • 1 цибулина
  • 100 г бринзи
  • рослинна олія
  • сіль

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді, щоб вона стала м'якою і прозорою.

Форму для запікання змащуємо олією. Ріжемо помідори тонкими кружальцями і половину викладаємо у форму, трохи підсолюємо. Бринзу нарізаємо тонкими скибочками та викладаємо зверху на помідори. Наступний шар – обсмажена цибуля. Останніми викладаємо решту помідорів, солимо.

Розігріваємо духовку до 190 градусів і запікаємо нашу страву 30 хвилин, можливо довше: потрібно стежити, щоб верхній шар помідорів підсох і трохи засмажився.

Читайте також:

Секрети ідеального олів'є: який незвичайний інгредієнт зробить салат нереально ніжним

Домашні пельмені: проста маніпуляція з начинкою, завдяки якій смак стане особливим

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк