06.12.2021, 08:03

Мокрий сніг та ожеледь: синоптики розповіли, в яких областях очікується негода

Ольга Романец | Всі новини автора
погода

В Україні очікується суттєве погіршення погодних умов. У понеділок, 6 грудня, західні та північні області накриє мокрим снігом. Крім того, очікується сильний туман.

Погодні умови можуть ускладнити рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, попереджають в Укргідрометцентрі, передає Час Пік.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с.Температура вдень 0-5 градусів тепла, в центральній частині 4-9 градусів, на півдні країни до 12 градусів.

У північних областях вдень буде переважно 1-3 градуси тепла. Вдень мокрий сніг з дощем. Синоптики прогнозують налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

На заході країни вдень мокрий сніг. Температура повітря вдень коливатиметься в межах 0-3 градусів тепла. На Закарпатті-мокрий сніг з дощем. У західних областях синоптики також прогнозують налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях вдень прогнозують 5-8 градусів тепла. Вдень пройде мокрий сніг з дощем. Вітер південно-східний, 5-10 м / с. у центральних областях в Укргідрометцентрі прогнозують вранці туман, видимість 200-500 м.

На півдні вдень буде 9-11 градусів тепла. Вранці синоптики прогнозують туман, видимість 200-500 м.Вдень переважно дощ. У Криму вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях вдень температура повітря коливатиметься переважно в межах 1-4 градусів тепла. На південному сході-у Запоріжжі синоптики прогнозують 6-8 градусів тепла. На північному сході-на Харківщині-вдень очікується сніг, мокрий сніг. В інших областях - без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: