15.12.2021, 18:54

День Святого Миколая: 5 речей, які дарувати категорично не можна

день святого николая

День Святого Миколая - одне з найулюбленіших свят серед дітей. Адже саме 19 грудня вони часто знаходять під подушкою солодощі та інші цікаві подарунки.

Багато хто ретельно і заздалегідь обмірковує, що подарувати на День Святого Миколая. І не дарма, адже є речі, від яких краще відмовитися, передає Час Пік.

Що не можна дарувати на День Святого Миколая?

В першу чергу, 19 грудня не дарують гроші та дорогі речі. Справа в тому, що Святий Миколай вважався захисником знедолених і допомагав малозабезпеченим. Тому мета подарунка - більшою мірою прояв уваги і турботи. Для дорогих подарунків будуть ще Новий рік та Різдво.

  • Це сімейне свято, тому дарувати гаджети (телефони, планшети, комп'ютери) не варто. Вони будуть відволікати від сімейного єднання.
  • На День Святого Миколая не дарують коштовності, золоті прикраси.
  • Навіть якщо дитина дуже захоплюється військовою тематикою, дарувати іграшкову зброю або іграшкову військову техніку не можна. Це не той випадок, коли потрібно думати про війну, навіть іграшкову.
  • Маленьким дітям категорично заборонено дарувати іграшки та інші предмети з гострими кутами та деталями, які вони можуть відламати і проковтнути.

Подарунок повинен бути недорогим, але приємним. Саме тому багато сімей віддають перевагу солодощам.

Читайте також: Пророцтва майя: які "сюрпризи" здатний піднести 2022 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк