28.12.2021, 21:37

Операції не було: Екс-Борис Апрель пояснила ситуацію зі зміною статі

Трансгендерна співачка Zi Faamelu, яка колись була відома як Зіанджа, Аня Ейпріл і Борис Апрель, не видаляла чоловічі органи.

Про це вона повідомила у Instagram, передає Час Пік.

"Я не робила операцію зі зміни статі. Я ніколи прямо про це не заявляла.
У своїй заяві 2014 року я сказала, що "наважилася на це", маючи на увазі камінг аут як трансгендерна дівчина.
Українська преса та ТБ все перекрутили і довигадували: нібито “для народу так буде зрозуміліше”. Гучні заголовки = більше шуму, більше кліків за посиланнями = більше грошей. Я послухалася поради PR-менеджера закрити на це очі і не стала сперечатися", - написала артистка.

Zi Faamelu заявила, що на ній завжди хотіли наживитися і використати в якості гучного скандалу. Вона зазначила, що жінок, у тому числі транс-жінок, у суспільстві вважають за об'єкти, слабкою ланкою.

"Тому я рідко давала інтерв'ю в СНД. Усі хочуть брудну білизну, відрізані яйця, страждання. Про що ви? Я насолоджуюся життям і ніколи не була така щаслива! Драма зовсім не доречна! Зайдіть послухайте мої пісні для початку", - заявила співачка.

За словами Zi Faamelu, вона досі на все не плюнула тому, що для неї важливо підвищити видимість ЛГБТ+ людей.

"Я більше не дозволю їм змушувати мене мовчати і робити зручною для них. Так, у мене залишився член між ніг! Так, я можу мати власних дітей, якщо захочу! Так, я повноцінна жінка! На добраніч!" - так закінчила артистка свій емоційний пост.

Дивіться ще: "Це не наша Аллочка": Пугачову, що омолодилася, перестали впізнавати шанувальники

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк