02.05.2023, 22:20

Астролог дав прогноз щодо наступу ЗСУ та назвав найсприятливіші дати

астрология

Найближчим часом очікується ціла низка сприятливих дат для українського контрнаступу на фронті. Події можуть почати розвиватися вже у травні.

Про це свідчить прогноз відомого українського астролога Дмитра Урануса, який він оприлюднив на своїй сторінці у ]]>Facebook]]> 1 травня, передає Час Пік.

Ключові дані найближчих місяців

5 травня 2023 року. Цього дня відбудеться місячне затемнення в Скорпіоні. Карта цього затемнення несприятлива для України. Сатурн карти потрапляє точно у точку Надіра для Києва. Аспекти до Сатурна сприятливі, але природа Сатурна така, що все одно не дає можливості успішно повертати території. Це аспект застою, утримування позицій чи навіть незначних втрат територій. Астролог вважає, що активні наступальні дії не варто проводити біля дат затемнень, а також між сонячним та місячним затемненнями (20 квітня та 5 травня). Сильний негативний фон від місячного затемнення триватиме з 20 квітня до 12 травня і повністю зникне після молодика 19 травня.

"Чесно кажучи, я дуже радий, що українська влада та Генштаб не вжили активних наступальних дій у березні-квітні 2023 року. Я буквально молився, щоб не стався наступальний "фальстарт", тому що наступальні дії закінчилися б дуже погано. Про що я попереджав у попередніх прогнозах. У березні-квітні не було хороших аспектів для наступу. Якщо справді стався витік секретних документів, де було злито дату наступу ВСУ як 30 квітня, то це навіть дуже добре. Ця дата наступу не принесла б успіху ЗСУ", - зазначає Уранус.

6-7 травня 2023 року. Транзитний Марс в опозиції до Марса. Цими днями можливий період загострення боїв на фронті. Можливе посилення наступальних дій ворога, особливо у Бахмуті. На думку астролога, весь період з 1 по 9 травня можна вважати несприятливим та дуже небезпечним для України та українців. Напередодні 9 травня ворогові потрібні будуть нові "перемоги" та нові жертви. Демонстративні удари по мирних жителях будуть дуже ймовірними. Ракетні обстріли знову посиляться в період затемнень і кілька днів після затемнення.

9 травня транзитні Сонце та Уран з'єднаються у Тельці. Аспект несподіваних подій, Уранус прогнозує "щось цікаве".

12 травня 2023 року - остання чверть Місяця. Відкриється вікно наступу. Можливо, розпочнеться активна підготовча фаза. Концентруються несприятливі критерії біля Мелітополя.

16 травня 2023 року. Юпітер переходить у Телець, і рухатиметься цим знаком до 26 травня 2024 року. Дуже перспективний аспект для України на цілий рік уперед. Юпітер пов'язаний з міжнародною допомогою та підтримкою, і ця планета входить у знак України, у Телець. Міжнародна допомога та підтримка лише збільшаться. Карта переходу Юпітера в Телець сприяє ЗСУ та відновленню України на рік уперед. Це буде рік визволення більшої частини окупованих територій та великих будівельних проєктів відновлення країни.

19 травня 2023 року, увечері, відбудеться молодик у Тельці. Він сприятиме Україні. Відкривається вікно для початку успішних наступальних дій протягом найближчих 30 днів. Хороші аспекти Марса та Плутона до точки молодого місяця дають великий військовий успіх. Цей молодик буде несприятливим для окупаційної влади РФ та ворогів України в районі Мелітополя.

20 травня 2023 року. Увечері Марс перетворюється на знак Лева. Це дуже важливий аспект планування наступальних дій. У період з 25 березня по 20 травня Марс рухається за знаком Рака. У цьому знаку Марс слабкий, він втрачає свою силу, втрачає здатність боротися та перемагати. Рак пов'язаний з Місяцем та стихією чистої води. А Марс - планета вогненної стихії. У Раку стихія води "гасить" вогонь Марса. Тому всі наступальні дії росіян, які вони робили в даний період, були приречені на провал, і не мали б значного успіху.

"Мене сильно хвилювало, і хвилює, щоб Україна не робила активних наступальних дій при Марсі в Раку (до 20 травня). Якщо мене хтось читає з "верхів ЗСУ", або маєте можливість передати цю інформацію "наверх", то це моє головне посилання цієї публікації. Починаючи з вечора 20 травня, Марс як планета вогненної стихії, переходить на знак Лева, на знак спорідненої стихії вогню. Марс перестає бути "ущербним" і його енергія посилюється. Тому, для гарантованих успішних наступальних дій проти окупаційної армії РФ дуже важливо розпочати ці дії в період з 20 травня 2023 року (18 год 31 хв за Києвом) до 10 липня, коли Марс перебуватиме у Леві", - коментує астролог.

21-23 травня 2023 року. Марс у Леві стане в опозицію до Плутона у Водолії, і одночасно робить квадратуру до Юпітера в Тельці. Це чудовий час для початку бойових дій проти військ РФ та масового знищення ворога. Утворюється так званий "тау квадрат", де замкнеться напружена енергетика планети війни та масових вбивств. Напружений аспект між Марсом та Юпітером завжди розпалює війну з більшою силою. Україна може цим скористатися.

2 червня 2023 року. Юпітер з'єднується з Місячним вузлом у Тельці. Аспект у силі з 20 травня до 14 червня, максимальна сила аспекту з  28 травня до 5 червня. Вирішальний, сприятливий, доленосний, кармічний період для України.

Ближче до 14 липня транзитний Юпітер заходить до 4-го будинку карти війни, і з'єднується з Ураном у Тельці. Це якісь значні, сприятливі події, пов'язані з перебігом війни та відновленням територіальної цілісності України. Уранус прогнозує розширення територій, підконтрольних Україні.

17 липня 2023 року. Північний Місячний вузол (так звана "Голова дракона") виходить з Тельця. "Голова дракона" рухалася Тельцем з 18.01.2022 року по 17.07.2023 року. Закінчується період важких випробувань для України. Більшість крові пролита. Більшість ціни Свободи сплачено. Далі буде легше, зазначає Уранус. Але період великих змін та випробувань остаточно закінчиться для України лише після виходу Урану з Тельця, а це період з липня 2025 року до травня 2026 року. До цього часу Україна буде зовсім іншою країною.

"Сезон безперервних дощів на сході України закінчується на початку травня. У квітні, в цьому регіоні, випала рекордна кількість опадів. За даними Дніпровської метеостанції у квітні встановлено рекорд опадів за 75 років спостережень (понад 100 мм, або близько 270% від норми). Харків, Дніпро і весь Донбас - опади від 200 до 300% вищі за норму. Вологість грунту на сході скрізь 100%. Для просихання землі на Донбасі потрібно 2-3 тижні. На півдні це станеться швидше. У Херсонській та Запорізькій областях не було таких рекордно аномальних опадів. Травневі дощі треба також враховувати, але їх значно менше. Два місяці поспіль навряд чи випадатимуть такі сильні опади. Тому терміни наступу у будь-якому випадку доведеться коригувати з погодою та вологістю ґрунту", - додав астролог.

Читайте також: "Буде щось приголомшливе": астролог дав прогноз щодо контрнаступу України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: