26.11.2016, 16:37

Ганна Герман розповіла про таємну розмову з Януковичем під час розстрілу Майдану

Марина Началова | Все новости автора

Прес-конференція колишнього президента України Віктора Януковича викликала справжню біль у його колишньої соратниці Ганни Герман. При цьому політик, яка раніше була прес-секретарем Януковича, заявила про те, що колишній президент знову протиставив себе Україні. Так само вона розповіла про слова Януковича, які він особисто сказав у своєму кабінеті під час Майдану.

Про це Герман заявила в інтерв'ю українським ЗМІ.<

Коментуючи скандальний виступ Януковича, Герман зазначила, що Янукович представив себе однією стороною, а Україну виставив протилежною собі стороною конфлікту, відокремивши себе від країни. При цьому вона вважає, що це могла бути "тільки обмовка і випадковість". Вона зазначила, що Янукович не повинен саме так трактувати географію, йому не можна протиставляти себе всій Україні.

Герман зазначила, що їй було по-справжньому боляче це чути. Вона в черговий раз висловила надію, що "Янукович і Україна залишаться однією стороною".

ЗМІ нагадують, що Ганна Герман довгий час входила в команду четвертого президента України, проте його втеча по-справжньому вразила і шокувала її.

Теги новостей: