26.11.2016, 11:52

Президентство Трампа знову під загрозою: конкурентка республіканця вимагає перерахунку голосів

Марина Началова | Все новости автора

Кандидат у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн подала петицію. Учасниця президентської гонки вимагає заново перерахувати голоси в штаті Вісконсін.

Вона також пообіцяла подати відповідні петиції в Пенсільванії і Мічігані. Для підготовки документів у Стайн залишилося мало часу, оскільки крайній термін подачі заявок у цих штатах вичерпується 28 і 30 листопада відповідно.<

На даний момент невідомо, чи зможе Джилл Стайн вплинути на результати виборів, якщо голоси будуть наново обчислені у всіх трьох штатах.

Президентські вибори в США відбулися 8 листопада. У першому турі переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Згідно з місцевим законодавством, у грудні цього року відбудеться другий етап виборних процесів, на якому виборці від Демократичної і Республіканської партій остаточно затвердять 45-го президента США.

Крім скандального мільярдера в президентських перегонах взяла участь демократ Хілларі Клінтон, представниця Партії зелених Джилл Стайн, кандидат від Лібертаріанської партії Гері Джонсон, самовисуванець Еван Маклінн, а також Даррелл Касл, що представляє Конституційну партію.

Теги новостей: