25.09.2020, 11:42

У Сєвєродонецьку розпочинається осіння призовна кампанія: ухильники понесуть покарання

В Северодонецке начинается осенняя призывная кампания

Військовий комісар Сєвєродонецького міського військового комісаріату підписав наказ про призов громадян на строкову військову службу.

Наказ оприлюднено на сайті Сєвєродонецької ВЦА, повідомляє Час Пік.

Згідно з наказом №266 "Про призов громадян на строкову військову службу", у Сєвєродонецьку призов на строкову військову службу до ЗСУ та інших військових формувань України проходитиме з 1 жовтня по 31 грудня 2020 року. 

Явці на призовну дільницю м. Сєвєродонецька підлягають всі громадяни 2002 р.н., яким в період чергового призову виповнюється 18 років, а також громадяни, які народилися в 1993-2001 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або раніше не призивалися на строкову службу з різних причин.

Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: вул. Богдана Ліщини, 4 в призначений час з документами, які вказані в повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до міського військового комісаріату з документами, що засвідчують особу.

У наказі зазначено, що всі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу та тимчасово перебувають на території Сєвєродонецька зобов'язані негайно повернутися на місце постійного проживання та з'явитися до військового комісаріату для проходження призовної комісії.

Керівники підприємств, установ, організацій, у т.ч. навчальних закладів незалежно від їх підпорядкування та форми власності зобов'язані відкликати призовників з відряджень для своєчасного їх прибуття на призовну дільницю.

У пункті 6 цього наказу зазначено, що громадяни, які ухиляються від призову на строкову військову службу та не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик