26.09.2020, 12:40

Осіння призовна кампанія: інформація для жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля

Осенняя призывная кампания

Лисичанський міський військовий комісаріат повідомляє про проведення з 1 жовтня осіннього призову на строкову військову службу. Оприлюднено інформацію для призовників, які проживають у містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля.

Витяг з наказу військового комісара Лисичанського міського військового комісаріату від 01.09.2020 №169 "Про призов громадян України на строкову військову службу в жовтні-грудні 2020 року" оприлюднено на сайті Лисичанської ВЦА, повідомляє Час Пік.

Згідно з наказом, у містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля призов на строкову військову службу до ЗСУ та інших військових формувань України проходитиме з 1 жовтня по 31 грудня 2020 року. 

"Явці на призовну дільницю Лисичанського міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають всі громадяни 2002 р.н., яким в період чергового призову виповнюється 18 років, а також громадяни, які народилися в 1993-2001 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або раніше не призивалися на строкову службу з різних причин, які проживають на території мм. Лисичанськ, Новодружеське, Привілля і населених пунктах Попаснянського району, підконтрольних української влади", - йдеться в тексті наказу.

Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: Луганська область, м. Лисичанськ, вул. Мічуріна, буд. 22, у встановлений час з документами, зазначеними в повістках. 

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до Лисичанського міського військового комісаріату у десятиденний строк з дня початку призову на строкову військову службу, а саме до 10 жовтня 2020 р., та мати при собі документи, що засвідчують особу.

У наказі зазначено, що всім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу та тимчасово перебувають на території Лисичанська, Новодружеська, Привілля та Попаснянського району, наказано негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися до районного військового комісаріату для проходження призовної комісії.

Керівники підприємств, установ, організацій, у т.ч. навчальних закладів незалежно від їх підпорядкування та форми власності зобов'язані відкликати призовників з відряджень для своєчасно їх прибуття на призовну дільницю.

У пункті 4 цього наказу зазначається, що громадяни, які ухиляються від призову на строкову військову службу та не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Новини за темою: Скільки людей призвуть в армію восени 2020: чисельність призовників по регіонах

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик