19.10.2020, 22:01

МОЗ закликало роботодавців перевести співробітників на віддалену роботу

Ольга Романец | Все новости автора
удаленная работа

Кожен роботодавець і керівник підприємства повинен організовувати роботу своїх співробітників таким чином, щоб всі, хто можуть працювати у віддаленому доступі, працювали дистанційно.

Заступник міністра охорони здоров'я Ірина Микичак на брифінгу 19 жовтня закликала "зайвий раз не організовувати зустрічі, наради, збори в офлайн-режимі, тобто в живому форматі", передає Час Пік.

"Кожен роботодавець, кожен керівник фірми, підприємства повинен організовувати роботу своїх працівників таким чином, щоб всі ті, хто можуть працювати у віддаленому доступі - працювали у віддаленому доступі. Будь - які збори намагатися проводити з дотриманням дистанції, всіх вимог, які стосуються карантинних обмежень", - зазначила вона.

Заступник міністра охорони здоров'я також закликала громадян не відвідувати концерти та святкування, зокрема весілля. Вона також нагадала про необхідність носити маску, перш за все в транспорті, ліфтах, торгових центрах, на ринках, а також в приміщенні, де людина працює, а також звертатися до лікаря в разі появи симптомів.

Читайте також: На Луганщині планують додати 85 ліжок для хворих COVID-19

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: