29.12.2020, 09:30

"Суцільний лід": Як лисичани пересуваються містом в умовах ожеледиці

Ольга Романец | Все новости автора
гололед на Луганщине

В останні дні на Луганщині спостерігається ускладнення погодних умов. Опади у вигляді дощу і снігу перетворили дороги і тротуари в крижані катки. Лисичанськ - не виняток. Через бездіяльність комунальних служб жителі міста щодня травмуються.

Як зазначає завідувач відділенням екстреної невідкладної допомоги міської багатопрофільної лікарні імені Титова Костянтин Смалій, в травматологію місцевої лікарні щодня звертаються люди, які отримали травми через падіння, передає Час Пік з посиланням на регіональні ЗМІ.

В основному лисичани звертаються з переломами верхніх і нижніх кінцівок, вивихами і черепно-мозковими травмами.

Тим часом жителі міста скаржаться, що на тротуарах в центрі міста не видно і сліду від піску або іншої суміші, яка необхідна для безпечного пересування людей.

"Суцільний лід",

"Мда... це ж каток!",

"Народ весь падає. Посипати можна?!", - пишуть користувачі соцмережі.

Чи не безпечний ожеледь і для водіїв. В результаті бездіяльності комунальників і неакуратності при водінні збільшилася і кількість ДТП.

Так, вчора в районі Сєвєродонецького підприємства "Азот" сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ 2109 і KIA.

Ще одна причина аварій на дорогах Лисичанська - величезні ями. Так, цього разу лисичани звернули увагу на провал, що знаходиться на вулиці Гетьманській (Червоногвардійській), який досяг вже півметра.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик